Woordje Bestuur Agenda   Ledenpagina
Foto's Geschiedenis Vergaderplek Lidmaatschap Nationaal
Links Mil.be Res   Hot news Overzicht

 

Voorzitter   KNUROO    kring   Antwerpen 

1SM (R) Hagendorens Kurt                                     Januari 2015

 

 

Beste bezoeker van onze website,

 Graag heet ik U van harte op onze website. Of U kent reeds onze vereniging en hoeft U weining uitleg over wie en wat we zijn, of U kent ons niet en kan volgende toch interessant zijn.

We zijn een vereniging die ontstaan is door mannen die hun dienstplicht vervuld hebben als KROO of Kandidaat Reserve Onderofficier. Na hun dienstplicht zijn zij op regelmatig basis blijven contact houden en is zo de vereniging geboren. Elke eerste donderdag van de maand houden we onze maandelijkse vergadering. Hier worden activiteiten besproken, bekijken we al eens een film, rakelen we verhalen op, maar komen we vooral als kameraden bij elkaar.

Daarnaast hebben we uiteraard ook buitenactiviteiten. Regelmatig organiseren we fietstochten, bezoeken we belangrijke plaatsen die met onze vaderlandse geschiedenis te maken hebben en gaan we een aantal keer per jaar op weekend. Zowel enkel met de mannen als met het hele gezin.

Ondertussen is onze vereniging geŽvolueerd van een militaire vriendenkring tot een meer socioculturele vriendenkring waar we traditie en normen/waarden hoog in het vaandel houden.

Veel plezier met het ontdekken van onze site en graag tot op een vergadering of activiteit

 

 

Vriendelijke groeten

 

 

 

       

Kurt Hagendorens

1SM (R)

Voorzitter KNUROO Antwerpen

 

Woordje Bestuur Agenda   Ledenpagina
Foto's Geschiedenis Vergaderplek Lidmaatschap Nationaal
Links Mil.be Res   Hot news Overzicht